sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

It's all in your head

Kohta on taas yks syntymäpäivä vietetty! Ei musta ainaskaa vielä tunnu yhtää vanhemmalta tai kauniimmalta;)
Porukat tuli aamulla herättää mut laulamalla ja 17 vaaleenpunasen ruusun kera. Ihme kyllä sain tällä kertaa nukkuu jopa 11 asti! Mulle oli katettu valmiiks kaikki ja tehty leipää ja paistettu pullaa ja lahjat oli pienessä kasassa pöydän päällä ja nii..voisin sanoo että oli täydellinen aamu.

Sain lahjaks vanhemmilta uuden kännykän (Nokia C5) joka oli valmiiks jo rikki joten joudun vielä venailla jonkin aikaa että saan sen käyttöö ja rahaa jota olin toivonukki. Sisko anto mulle uuden body butterin ja laivalta persikka karkkeja, NAM! Poikaystävältä sain hopeiset korvikset ja niihin sopivan kaulakorun. Molemmat aivan ihania!

Pääsiäisenä tulee sitte sukulaiset käymää nii sitte saan vielä muutaman lahjan. Ainoo huono jutska on siinä, että kaveri pitää sillo 18 vuotis bileet nii pitää nyt vaa toivoo ettei mee päällekkäin. Jos nyt sillee pääsis käymää ni ois hyvä jos kaikki sukulaiset jaksais tulla jo aamupäivän aikana...well see!

PS. Pahottelen huonoa laatua joka johtuu surkeasta digikamerastani!:)

Nii siis tässä on nyt se Joskun antama kaulakoru ja niiku kaikki varmaan huomaa niin siinä on kolme pientä kukkaa ja muutamia lehtiä.

Sweater - H&M


2 kommenttia:

  1. WOWWWW.... LOVE IT!!!!
    BEAUTIFUL BLOG..... NOW I'M YOUR NEW FOLLOWER... FOLLOW ME BACK ;-))
    A BIG KISS!!!!!

    VastaaPoista